DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

SPORTOVNÍ KLUB ČSV & SPOL.

Zimní sen 2016

Bloodywalk – Zimní sen
 

PROPOZICE

Dvouetapový závod na základě pravidel dogtrekkingu s důrazem na orientaci v terénu za extrémního počasí.

 

Termín:

22.ledna – 24.ledna PROSEČNÉ
 

Kategorie:

Živí – všichni kdo dojdou minimálně do bodu č.2 ve druhé etapě a vrátí se do kostela po svých
Mrtví – pořadí dle počtu nalezených bodů ( minimum je jeden )

 

Trasa:

Trasu zdolá každý tým ( psovod a pes) dle zanesených bodů v mapě. Každý zanesený bod je bodem povinně průchozím. Tzn.. běh-pochod volným terénem, dle vlastního uvážení. Podle podmínek, je možné použít běžky a sněžnice. Délka trasy mezi průchozími body tzv. vzdušnou čarou !!! cca 25 km první den, druhý den cca 25km . Spodní reálná hranice délky tratě bude minimálně 70km. Vše je závislé na sněhových podmínkách v době konání závodu.

 

Časový harmonogram:

Uzávěrka přihlášek – 10.ledna 2016 po tomto datu už jen na zvážení pořadatele (2x týmy na divokou kartu). Počet startujících je limitován (27 týmy +2x DK).
Registrace - pátek od 18°°
Start prvního kola - pátek 21°° ve „vlnách“ po 4 týmech (možná změna)
Kostel sv. Alžběty Uherské v Prosečném bude základna, kde si můžou závodníci doplnit zásoby, vyměnit oblečení, najíst se, klidně i vyspat, ale čas stále běží.
Start do druhého kola - sobota 9°° nejpozději !
Limit pro ukončení závodu - sobota 24°° v kostele sv.Alžběty Uherské
Vyhlášení výsledků - neděle 10°°

 

Výbava:
Povinná výbava: telefon, čelovka, 2 botičky pro psa, izotermická folie, spacák, jídlo a voda pro psa, píšťalka, mapa, reflexní prvky (dostačující jsou dobře viditelné reflexní proužky na oděvu, batohu, reflexní páska atp.)
Doporučená výbava: navigace, lyže, sněžnice, trekové hole, bezpečnostní prvky (blikačka, psí postroj s reflexními prvky, svítící obojek...)

 

Přihlášky:

Přihlášky zasílejte Mrtvé srně na eliska.riegerova@atlas.cz

 

Startovné:

900kč zaslat nejpozději do 15.ledna 2016 (pro zahraniční účastníky platba na místě, u našinců s českým pasem možná domluva)  na účet spolek sv.Alžběty Uherské v Prosečném
číslo bankovního účtu - 228512379 / 0300.

 

Protest:

Lze podat do 24.ledna 9°°

 

Další informace:

Všichni závodníci budou napojeni na GPS pomocí trackeru společnosti EUROSAT (vaši přátelé si tak budou moci v teple domova sledovat on-line přenos vašeho geniálního smyslu pro orientaci a taktiku zdolávání průchozích bodů, obdobně, jako při projektu 1000 mil pro jeden cíl).

Trasy budou zveřejněny 15 dní před startem.

Základní občerstvení a teplé jídlo zabezpečí pořadatel po první etapě závodu.

Závod bude realizován za každého počasí, ale pouze v případě, že se přihlásí více jak 15 týmů!

V případě nejasností kontakt: pavel.sko@tiscali.cz

 

PŘIHLÁŠKA NA VÁŠ ZIMNÍ SEN !!!

 

MAPY

Etapa číslo dva (denní etapa) je pevně stanovena. O etapě číslo jedna (noční etapa) se rozhodne až před startem a to dle aktuálního počasí a sněhových podmínek volbou ze dvou variant (A nebo B).

V etapě číslo jedna si závodník volí pořadí kontrol dle vlastního uvážení. U etapy číslo dvě naopak musí postupovat dle daného pořadí!

 

Etapa číslo 1 (varianta A)

 

Etapa číslo 1 (varianta B)

 

Etapa číslo 2

 

VÝSLEDKY

Do kategorie "živí" byli zařazeni všichni, kdo dokončili první etapu a v druhé etapě došli alespoň na třetí kontrolu. Kategorie "mrtví" jsou všichni ostatní :) Kategorie "zombie" byla vyhlášena dodatečně pro obživlé mrtvoly - ty, co nedošli první etapu, ale dokončili druhou :)

Pořadí je sestaveno podle počtu sebraných kontrol, při stejném počtu rozhodoval čas.